NUTRI блендер 600W МЕГА ОФЕРТА - пълен комплект и 1г. гаранция - 12 части

NUTRI блендер 600W МЕГА ОФЕРТА - пълен комплект 12 части
След дългата зима е време за НУТРИБОМБИ- чист екстракт от плодови и зеленчукови коктейли, фино разбити до съставните си части без загуба на ценните вещества. Витамини и минерали се изливат в тялото ви в най-чист вид и готово за пълноценно усвояване състояние.

Комплектът включва
1 бр. Нутрибулет 600W екстрактор
1 бр. голяма кана
1 бр. малка кана
1 бр. малка чаша с дръжка
2 броя капаци
1 бр. ринг
1 бр. ринг с дръжка
1 бр. нож за мокра екстракция
1 бр. нож за сухо смилане
1 бр. голяма книжка с рецепти и дневник (английски език)
1 бр. малка книжка с рецепти (английски език)
12 месеца гаранция на мотора, контактите и тялото (ножовете са консуматив и животът им зависи от употребата).
Гаранцията важи за ползване в домашни усовия, не и при професионална употреба в заведения и др.
Употреба: ножът за сухо смилане работи до 20 сек., след което се препоръчва почивка за охлаждане на лагерните механизми. Ножът за мокро смилане се ползва  30-40 сек., след което се препоръчва почивка за охлаждане на лагерните механизми. Това време е повече от достатъчно за забъркването на ПЕРФЕКТНА ХОМОГЕННА НУТРИ-БОМБА.

Тегло: 3.5 кг

ВИЖ ОЩЕ СУПЕР ОФЕРТАТА за NUTRI блендер PRO 900W MEGA PACK:

 

Търговска гаранция: 12 месеца

180.00 лв. 85.90 лв.

Промоклуб БГ изпраща с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ всички поръчки на стойност над 100 лв. Срокът за доставка е 1-3 работни дни. Ние не разполагаме с магазин, който да посетиш. Това е разход, с който не искаме да оскъпяваме ТВОИТЕ стоки. Вместо това ние разполагаме с нещо по-добро: над 2000 офиса на куриерска служба Еконт, в които може да получиш своите поръчки с една доставка, да ги прегледаш и тестваш преди да заплатиш. Избери удобния за теб офис на Еконт и получавай пратки:
   - бързо (на следващия ден след изпращането)
   - лесно (по име или телефонен номер)
   - близо ( на почти всеки ъгъл)
   - евтино ( пратка до 2 кг - около 4.20 лв - ориентировъчно, допълнително куриерът начислява процентни такси за наложен платеж и застраховка на пратката по обявената и стойност). За предварително заплатени пратки (по банка, Изипей, Ипей) не се начислява такса наложен платеж.
Може да проверите цената на доставка на вашата пратка с тарифния калкулатор ЕКОНТ: http://www.econt.com/tariff-calculator/
Списък на офисите на ЕКОНТ и график на обслужване на населени места без офис на ЕКОНТ: http://www.econt.com/offices/
Поръчки на обща стойност 500 и повече лева се заплащат предварително на каса Изипей/Б-пей или онлайн в системата на Ипей, с кредитна или дебитна карта или по банков път.
Поръчки на нелоялни клиенти (които умишлено не получават своите пратки и не заплащат куриерските разходи за тях) по преценка на Промоклуб БГ се заплащат предварително на каса Изипей/Б-пей или онлайн в системата на Ипей, с кредитна или дебитна карта или по банков път. 
Всяка пратка на Промоклуб БГ е застрахована и се изпраща задължително с безплатна опция "Преглед и тест" преди заплащане. Куриерска служба Еконт Експрес е задължена да осигури условия и време за преглед и тест на всяка стока (доколкото това е възможно). При констатация на фабричен дефект дефектната стока се връща за сметка на Промоклуб БГ. При констатация на транспортна щета по вина на куриера на място се изготвя протокол за рекламация и клиентът не заплаща стойността и транспортния разход. Рекламация на стоки, получени от клиента без ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ преглед и тест НЯМА да бъдат уважени. По изключение Промоклуб БГ може да уважи такава рекламация единствено ако специална експертиза може еднозначно да потвърди фабричен/производствен дефект. Процедурата "Преглед и тест" преди заплащане е единствената защита от измама за изпращач и получател при сделка от разстояние, при която куриерът се явява доверен свидетел на обстоятелствата при получаване.

Препоръчани оферти