Вашата количка
Нямате артикули в количката.

Доставка

Условия за ползване

Уважаеми клиенти, 

Стараем се да обработим всички постъпили поръчки.

Доставката ще се извършва в срок от 10 работни дни, правим всичко възможно да изпратим и до 2-3 работни дни.

 

 Поръчките ще се изпълняват без допълнително потвърждение по телефона. Вие ще получите уведомителен имейл или линк за потвърждение на вайбър или смс. Молим да попълвате данните си внимателно и коректно.

 Всички наши пратки са със СМС известие, преглед и тест.

Скъпи приятели,

        След всяка регистрирана поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане с цел максимално бързо да пристигне при Вас, без допълнително обаждане.

Внимание! Поръчки на клиенти без въведени коректни данни: телефонен номер, адрес, офис за доставка или не потвърдени при обаждане от наш сутрудник няма да бъдат изпълнени.

При необходимост от уточняване на детайли по Вашата поръчка, моля те да бъдат вписвани в поле Kоментар и уточнения към поръчката, преди финализираненот и.

При възникнали въпроси, може да се  свържете с нас предварително на телефон:  0878 50 40 74 всеки делничен ден от 9 до 17 ч. Поръчки по телефона се записват с продуктов код на изпрания артикул и точни данни за доставка.

Изпращането на различни артикули с една доставка се осъществява когато са в една обща количка (поръчка). При генерирането на повече от една поръчка, особено в различни времеви интервали е възможно изпращането с отделни доставки. Promoclub.bg  ще се опита да обедини поръчките Ви в обща доставка, но не поема отговорност за такова обединяване.

По време на процеса на обработка на поръчка, някой от продуктите може да бъдат изчерпани.

Цветните продукти се изпращат в произволен цвят.

Ние НЕ разполагаме с магазини, който да посетиш.

Доставката се извършва с куриерска фирма  ЕКОНТ ЕКСПРЕС .
Приблизителна цена за доставка:

  • - до офис на Еконт (за пратка до 1кг.) е около 6.00 лв.
  • - до адрес в населено място С офис на Еконт е около 7.50 лв.
  • - до адрес в населено място БЕЗ офис на Еконт е около 10.00 лв.

 

Promoclub.bg изпраща с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ всички поръчки на стойност над 100 лв

Всички поръчки до адрес или на стойност под 100 лв се изпращат с куриерска такса с 15% отстъпка от тарифите на Еконт (виж тарифата ТУК). 

Цената на куриесрта услуга, не е включена в крайната сума.

Може да проверите цената на доставка на вашата пратка с тарифния калкулатор ЕКОНТhttp://www.econt.com/tariff-calculator/
Списък на офисите на ЕКОНТ и график на обслужване на населени места без офис на ЕКОНТ: http://www.econt.com/offices/

Срокът за доставка е 1-10 работни дни (над 80% от поръчките ни се доставят до 3-4 работни дни). 

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването и. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка!

За предварително заплатени пратки (по банка, Ипей) не се начислява наложен платеж.


        Внимание, след като завършите поръчката си тя се предава на куриерската фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Всяка пратка на Топ Офертите БГ  е застрахована и се изпраща задължително с безплатна опция "Преглед и тест" преди заплащане. Куриерска служба Еконт Експрес е задължена да осигури условия и време за преглед и тест на всяка стока (доколкото това е възможно). При констатация на фабричен дефект, дефектната стока се връща за сметка на Топ Офертите БГ. При констатация на транспортна щета по вина на куриера на място се изготвя протокол за рекламация и клиентът не заплаща стойността и транспортния разход.

Рекламация на стоки, получени от клиента без ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ преглед и тест НЯМА да бъдат уважени.

При желание да се възползвате от правото си за връщане на продукт в 14 дневен срок, същият трябва да бъде върнат в търговски вид. Под търговски вид се разбира продуктът да е с НЕНАРУШЕНА опаковка и да НЕ Е ИЗПОЛЗВАН или да са правени опити да бъде използван, ако е в близстер не разопакован.

Връщането на поръчка след опцията "Преглед и тест" по-желание на клиента е за негова сметка.

Снимките и видеата са информативни. В някои случаи може да не отразяват всички параметри на продукта (цветове, нюанси, пропорции, размери) с абсолютна точност. Текстовото описание дава точните параметри, качества на стоките. 

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от опоменатия.
Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, ще Ви изпратим уведомителен имейл.

 

Всички други общи условия на https://promoclub.bg/

 

ТОП ОФЕРТИТЕ БГ ООД
0878 50 40 74
[email protected]

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!