Вашата количка
Нямате артикули в количката.

Специален курс за медитация и нови нива на съзнание с Рене Мей, 1 юли 17г., 16-22 ч.

Продуктов код: # 2924 няма наличност добави в любими
Рене Мей в България - 01 юли 2017 г, София, Зала Универсиада - следобеден модул
Цена: 11.00 лв. 11.00 лв.
Описание

Рене Мей за първи път в България и Европа ще преподава развиваната с години от него Медитация с еволюционна интроспекция в една дълго очаквана от последователи и доброволци среща. Ателието ще се състои на 1-pи юли 2017 г., от 15:00 - 21:00 часа в Зала Универсиада, София. Запазването на място в залата струва 10 лв. На място се доплаща цената на обучението 300 лв, които са дарение за бюджета на международната Фондация Рене Мей. Билетите и списъците с участници са ПОИМЕННИ. Всеки участник следва да закупи билет на собственото си име. След заплащането му автоматично бива включен в списъците за достъп на сътоветния ден, който е избрал.

Този курс се преподава единствено и само от Рене Мей. Включва две специални медитативни практики:
- курс "Да живееш в мир със себе си и всичко, което те заобикаля"
- курс по "Медитация с еволюционна интроспекция"
Чрез тези практики се достигат нови нива на съзнанието, нова нива на интелигентност, от които помагат:
- да се подобри начина на живот
- да се излекуват болестите и ситуациите в живота
- да се достигне баланс и мир със себе си

Еволюционна Интроспекция издига духовното осъзнаване в мъдрост и спомага изграждането на опитност за влизане в състояние на мир и радост. С тази практика може да се намалява тревожността, да се редуцира количеството на мисловна дейност и ментален шум и постепенно да се постигне пребиваване в вакуум-пространството (ПРАЗНОТАТА). Това състояние на съзнанието изпълва с мир и обгръща с божествено чувство на любов. Рене Мей ще преподава съзнателно и хармонично събуждане на енергията, която имаме в тялото си, с което да се подобрява здравето на всички вътрешни органи, да се постигне вътрешна система за защита, да се позволи на жизнената сила да се движи свободно, което води до спиране на стареенето и регенерация на всички клетки.

Тези две медитатични практики дават уникален инструмент, с чрез който може да се грижите за себе си, да лекувате тялото и душата си и да променяте тези части от живота си, които не ви радват. Достига се изключително дълбоко състояние на мир, покой и тишина. Обучението е подходящо както за хора, които практитуват вече медитации, така и за тези, на които им е трудно или до момента не са пробвали.

За комфортното и пълноценно протичане на обучението ще са ви е нужни:
- удобни дрехи (цветът няма значение)
- йога постелка или одеало за сядане (ако искате, може  да го правите на пода или на наличните в залата столове)
- бутилка вода, бележник и химикалка
- по време на тези практики телесната температура леко пада. И въпреки, че обучението ще е през първите дни на горещия юли все пак си вземете горна дреха. Перфектният вариант е суитшърт или друга дреха с качулка или нещо, с което да покриете и главата си (може шал)
Часът на приключване е приблизителен и зависи и от динамиката на групата

Рене Мей е французин, хуманист, човек на мира без никаква политическа или религиозна принадлежност. Със своето високо “Духовно развитие” е създал техника на “ Клетъчна регенерация”, която може да се прилага на всички хора. Много деца, младежи и възрастни са излекувани физически и емоционално с тази иновативна и в същото време много проста техника, която всеки човек може да се научи. Рене е посветил много години от своя живот на хуманитарната дейност в Африка, Европа, Азия и Америка. Всичко това с една единствена цел - ПОМОГНИ И СПОДЕЛИ!“Да вярваш в това, което се вижда не изисква много усилия. Но да вярваш в това, което не се вижда - не може да бъде повече от същността на Любовта и Вярата.“ Рене Мей. 
Фондация Рене Мей е създадена в Мексико през 2007 г. Тя разполага с безплатни клиники в страната, както и хиляди доброволци безплатно помагащи в болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, центрове за рехабилитация и бедстващи райони.
Мисия: да подкрепя всички хора в предпазването на Здравето и от болести чрез спешни безплатни клиники и болници. ( по откриването , организацията и дейността на клиники , също така и болници , отговаря Фондацията).
Визия: хората имат достъп до храна и здраве, ПЛЮС отваряне на още 500 клиники и 2 спешни болници (за безплатни грижи).
Цел: да се помогне на всички хора, които се намират в състояние на социално, физическо, икономическо и морално неравенство.

Днес, Рене Мей е направил “Отпечатък на любовта” на хиляди хора по цял свят. Това е възможно благодарение на Национални и международни конференции както и в своите консултации, Рене подкрепя всички онези, които го искат без да бъде безразличен към никого. Неговата философия е проста, неговите думи и действия имат за цел да бъдат ясни, във връзка с откриването на нова философия “Съзнаване на живота” и “ Човешката интелигентност” , уважение към другите, взаимопомощ и споделяне. И това е възможно, ако някой пожелае да преоткрие фантастичен потенциал, който спи във всеки от нас!

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО следващите условия за ползване/протичане на процеса на запазване на място и регистрация:

X

Обща оценка

Потребителски отзиви

Милко Генев

Има много полезна информация за всеки продукт. Страхотно.

Спасена Петрова

Разнообразие и висок професионализъм на екипа.

Денчо Луланков

Много съм доволен всеки път кат поръчам, няма значение къв е продукта 💯

Милкана Костова

Много добър сайт. Много добри цени. Много коректни.

Боно Кукуригов

Хубава изработка, евтина цена, бърза доставка.”

Мартин Костадинов

Идеално място за покупка на всичко необходимо за ВИК инсталации!

Найчо Балаванов

Щастлив съм че реших да пазарувам от вас.

Силвия Тодорова

Благодаря за креативността и качеството на играчките

Гроздaнка Тодорова

Очарована съм от коректното отношение на персонала. По принцип имам съмнения и се доверих трудно. Доволна съм, много

Зорница Букова

Уникални неща на уникални цени.

1051 Отзива за Специален курс за медитация и нови нива на съзнание с Рене Мей, 1 юли 17г., 16-22 ч.

Оценка от клиенти
5
88%
4
10%
3
1%
2
0%
1
0%
Може да видите още
Други подобни продукти