Вашата количка
Нямате артикули в количката.

За първи път в Европа Рене Мей с Послание за мир и безплатно лечение- 2 юли 2017г. 9-14 ч.

Продуктов код: # 2923 няма наличност добави в любими
Рене Мей в България - 02 юли 2017 г, София, Зала Универсиада - сутрешен модул
Цена: 11.00 лв. 11.00 лв.
Описание

За първи път в България и Европа Рене Мей ще отправи своето "Послание за мир" с безплатна лечебна сесия, медитация и обучение. Срещни се с великия лечител на  2 юли 2017 г., Зала Универсиада, София СУТРЕШЕН БЛОК 9-14 часа.
"Послание за мир"

Програмата от 9 до 14 ч. включва:
- Интервю с медии
- Конференция
- Лечебна медитация с петиции
- Лечение на всеки човек в залата
- Зареждане на вода с лечебната енергия, с която лекува (която може да си закупите след това)
"Послението за мир" е БЕЗПЛАТНО. Присъстващите заплащат единствено такса от 10 лв., която осигуряват запазване на място и обезпечават провеждането на събитието, покривайки разходите по организацията и ползването на зала.

Рене Мей е французин, хуманист, човек на мира без никаква политическа или религиозна принадлежност. Със своето високо “Духовно развитие” е създал техника на “ Клетъчна регенерация”, която може да се прилага на всички хора. Много деца, младежи и възрастни са излекувани физически и емоционално с тази иновативна и в същото време много проста техника, която всеки човек може да се научи да прилага. Рене е посветил много години от своя живот на хуманитарната дейност в Африка, Европа, Азия и Америка. Неговата дейност включва посещения на болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, институции и западащи общности. Всичко това с една единствена цел - ПОМОГНИ И СПОДЕЛИ!
“Да вярваш в това, което се вижда не изисква много усилия. Но да вярваш в това, което не се вижда - не може да бъде повече от същността на Любовта и Вярата.“ Рене Мей.
 
Фондация Рене Мей е създадена в Мексико през 2007 г. Тя е изградила 8 безплатни клиники в страната и наброява 5000 доброволци, безплатно помагащи в болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, центрове за рехабилитация и бедстващи райони. 
Мисия: да подкрепя всички хора в предпазването на здравето и от болести чрез спешни безплатни клиники и болници. (за откриването, организацията и дейността на клиники, също така и болници , отговаря Фондацията).
Визия: хората имат достъп до храна и здраве, ПЛЮС отваряне на още 500 клиники и 2 спешни болници (за безплатни грижи).
Цел: да се помогне на всички хора, които се намират в състояние на социално, физическо, икономическо и морално неравенство.

Днес, Рене Мей е направил “Отпечатък на любовта” на хиляди хора по цял свят. Това е възможно благодарение на Национални и международни конференции както и в своите консултации, Рене подкрепя всички онези, които го искат без да бъде безразличен към никого. Неговата философия е проста, неговите думи и действия имат за цел да бъдат ясни, във връзка с откриването на нова философия “Съзнаване на живота” и “ Човешката интелигентност” , уважение към другите, взаимопомощ и споделяне. И това е възможно, ако някой пожелае да преоткрие фантастичен потенциал, който спи във всеки от нас! 

   Моля, прочетете внимателно условията за ползване на билетите и начина на регистрация по-долу. Всеки посетител има право да присъствате само на един от двата дни - 1-ви или 2-ри юли с цел максимален брой посетители да имат шанса да се срещнат с Рене. Изключение може да бъде направено само за много тежко болни след запитване от Ваша страна на телефон 0878223472 Йорданка Янкулова. Вижте и невероятния филм за Рене, по документирани реални събития в Мексико.
Има сформиран екип от доброволци, който създава ораганизацията за срещите с Рене Мей. Те ще помогнат на всеки, който има нужда, за да направи своята регистрация и да си запази място. 

Ето и списък с контактите на нашите сътрудници - доброволци.
Ани Инкьова - 0897 210 270
Красимира Георгиева - 0889 712 821
Лилия Григорова - 0883 380 295
Радосвета Павлова -0888628475
Теофана Кирова - 0888763108
Станислава Сребърнова - 0878688749 
Росица Петрова - 0887 098 384 
Диана Кръстева - 0878 220 540
Светомир Кръстев - 0878 843 311
Румяна Николова - 0884 544 444
Юлия Кънчева - 0898 360 790

X

Обща оценка

Потребителски отзиви

Тодорина Луланков

Препоръчвам много здрави и качествени неща за дългосрочно ползване.

Др. Пано Пикянски

Дъщеря ми е обсебена от Маша и това беше перфектната добавка към нейната колекция. Обожава куклата и е щастлива и аз съм щастлив, защото цената е супер 😁

Мария Контопишева

Супер е, пак ще пазарувам при вас

Мартин Костадинов

Идеално място за покупка на всичко необходимо за ВИК инсталации!

Петя Чатрафилова

Възхитителна е. Децата са във възторг

Светлин Стоянов

Поръчвайте без да се притеснявате.

Г-н Нейко Кесьов

ТОП топ топ, + един доволен клиент

Вили Илиева

Много добра игра по моите разбирания. Забавлява и обучава едновременно. Мога спокойно да препоръчам

Благо Цанов

Закупих подарък на дъщеря си и тя го обожава, страхотни продукти с топ качество.

Джанер Иванов

Препоръчвам. бях малко притеснена, защото това бе първата ми , а и поръчка за познати и бях малко притеснена , но всичко е ок . Препоръчвам, и скоро пак ще се възползвам...

1051 Отзива за За първи път в Европа Рене Мей с Послание за мир и безплатно лечение- 2 юли 2017г. 9-14 ч.

Оценка от клиенти
5
88%
4
10%
3
1%
2
0%
1
0%
Може да видите още
Други подобни продукти