Вашата количка
Нямате артикули в количката.

МЕСТАТА СА ИЗЧЕРПАНИ: За първи път в Европа Рене Мей - 1 юли 2017г. 9-14 ч.

Продуктов код: # 2922 няма наличност добави в любими
Рене Мей в България - 01 юли 2017 г, София, Зала Универсиада - сутрешен модул
Цена: 11.00 лв. 11.00 лв.
Описание

За първи път в България и Европа Рене Мей ще отправи своето "Послание за мир" с безплатна лечебна сесия, медитация и обучение. Срещни се с великия лечител на 1 юли 2017 г., Зала Универсиада, София СУТРЕШЕН БЛОК 9-14 часа.
"Послание за мир"

Програмата от 9 до 14 ч. включва:
- Интервю с медии
- Конференция
- Лечебна медитация с петиции
- Лечение на всеки човек в залата
- Зареждане на вода с лечебната енергия, с която лекува (която може да си закупите след това)
"Послението за мир" е БЕЗПЛАТНО. Присъстващите заплащат единствено такса от 10 лв., която осигуряват запазване на място и обезпечават провеждането на събитието, покривайки разходите по организацията и ползването на зала.

Рене Мей е французин, хуманист, човек на мира без никаква политическа или религиозна принадлежност. Със своето високо “Духовно развитие” е създал техника на “ Клетъчна регенерация”, която може да се прилага на всички хора. Много деца, младежи и възрастни са излекувани физически и емоционално с тази иновативна и в същото време много проста техника, която всеки човек може да се научи да прилага. Рене е посветил много години от своя живот на хуманитарната дейност в Африка, Европа, Азия и Америка. Неговата дейност включва посещения на болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, институции и западащи общности. Всичко това с една единствена цел - ПОМОГНИ И СПОДЕЛИ!
“Да вярваш в това, което се вижда не изисква много усилия. Но да вярваш в това, което не се вижда - не може да бъде повече от същността на Любовта и Вярата.“ Рене Мей.
 
Фондация Рене Мей е създадена в Мексико през 2007 г. Тя е изградила 8 безплатни клиники в страната и наброява 5000 доброволци, безплатно помагащи в болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, центрове за рехабилитация и бедстващи райони. 
Мисия: да подкрепя всички хора в предпазването на здравето и от болести чрез спешни безплатни клиники и болници. (за откриването, организацията и дейността на клиники, също така и болници , отговаря Фондацията).
Визия: хората имат достъп до храна и здраве, ПЛЮС отваряне на още 500 клиники и 2 спешни болници (за безплатни грижи).
Цел: да се помогне на всички хора, които се намират в състояние на социално, физическо, икономическо и морално неравенство.

Днес, Рене Мей е направил “Отпечатък на любовта” на хиляди хора по цял свят. Това е възможно благодарение на Национални и международни конференции както и в своите консултации, Рене подкрепя всички онези, които го искат без да бъде безразличен към никого. Неговата философия е проста, неговите думи и действия имат за цел да бъдат ясни, във връзка с откриването на нова философия “Съзнаване на живота” и “ Човешката интелигентност” , уважение към другите, взаимопомощ и споделяне. И това е възможно, ако някой пожелае да преоткрие фантастичен потенциал, който спи във всеки от нас! 

   Моля, прочетете внимателно условията за ползване на билетите и начина на регистрация по-долу. Всеки посетител има право да присъствате само на един от двата дни - 1-ви или 2-ри юли с цел максимален брой посетители да имат шанса да се срещнат с Рене. Изключение може да бъде направено само за много тежко болни след запитване от Ваша страна на телефон 0878223472 Йорданка Янкулова. Вижте и невероятния филм за Рене, по документирани реални събития в Мексико.
Има сформиран екип от доброволци, който създава ораганизацията за срещите с Рене Мей. Те ще помогнат на всеки, който има нужда, за да направи своята регистрация и да си запази място. 

Ето и списък с контактите на нашите сътрудници - доброволци.
Ани Инкьова - 0897 210 270
Красимира Георгиева - 0889 712 821
Лилия Григорова - 0883 380 295
Радосвета Павлова -0888628475
Теофана Кирова - 0888763108
Станислава Сребърнова - 0878688749 
Росица Петрова - 0887 098 384 
Диана Кръстева - 0878 220 540
Светомир Кръстев - 0878 843 311
Румяна Николова - 0884 544 444
Юлия Кънчева - 0898 360 790

X

Обща оценка

Потребителски отзиви

Osman Siulgun

dobur izrabotka i visoko kachestvo

ЗИна Стоянова

Винаги ще давам висока оценка на сайта и екипа.

Весо Маринов

Един доволен клиент, уцелих точно. 👍

Маша Червенкова

Доволна съм от всичко с едно малко изключение. Да се обработва по бързо поръчка и да се доставя на клиента до 3 работни дни.

Мариана Ефремова

Искам да ви кажа едно много голямо браво 👏👏 аз съм доста взискателна но вие надминахте очакванията ми.

Г-ца Инан Шкембова

💕💕💕

Борис Борисов

ок са

Шенол Манолов

Чакам всеки нов продукт с интерес. А вие имате по няколко предложения на ден. Как да не поръчва човек…

Паруш Пенчев

hubavo e i mnogo kachestveno

Г-н Ченко Кочеткова

💯💯💯

961 Отзива за МЕСТАТА СА ИЗЧЕРПАНИ: За първи път в Европа Рене Мей - 1 юли 2017г. 9-14 ч.

Оценка от клиенти
5
90%
4
9%
3
1%
2
0%
1
0%
Може да видите още
Други подобни продукти