Азиатски X-4 BLADE комплект за оцеляване- нож/брадва/мачете/трион с орехова дръжка и кобур

Уникален азиатски X-4 BLADE комплект за оцеляване- нож/брадва/мачете/трион с орехова дръжка 
Комплектът X-4 BLADE се доставя с кобур за колан, в който четирите приставки и дръжката се съхраняват и носят удобно и безопасно.
Дръцката има изключително ефикасен и сигурен механизъм за закачане на различните приставки.
1. Натискате буталния пружинен лост - във вдлъбнатината на горната част на дръжката.
2. Поставяте желаната приставка.
3. Отпускате пружинният лост и приставката е заключена.
4. Заключвате пружинния лост с допълнителната блокировка и острието е двойно подсигурено.
ESK комплектът съдържа:
1 бр. Метална дръжка с орехов обков с двойно заключващ механизъм
1 бр. приставка трион с двойно ориентирани зъбни остриета и повишена ефективност
1 бр. приставка мачете с вградени отварачка за бутилки и резец за кабели и въжета
1 бр. приставка нож - класически ориенталски стил
1 бр. приставка брадвичка с допълнителен резец за кабели и въжета

Размери и тегло:
Дръжка:                         дължина 12 см   тегло 133 гр.
Брадвичка:                    дължина 12 см   тегло   99 гр.
Трион:                            дължина 19 см   тегло   69 гр.
Дълго острие(мачете): дължина 17 см   тегло  77 гр.
Малко острие:               дължина 13 см   тегло  52 гр.
Стомана 440С
Твърдост 53-56 HRC

65.00 лв. 19.90 лв.

Промоклуб БГ изпраща с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ всички поръчки на стойност над 100 лв. Срокът за доставка е 1-3 работни дни. Ние не разполагаме с магазин, който да посетиш. Това е разход, с който не искаме да оскъпяваме ТВОИТЕ стоки. Вместо това ние разполагаме с нещо по-добро: над 2000 офиса на куриерска служба Еконт, в които може да получиш своите поръчки с една доставка, да ги прегледаш и тестваш преди да заплатиш. Избери удобния за теб офис на Еконт и получавай пратки:
   - бързо (на следващия ден след изпращането)
   - лесно (по име или телефонен номер)
   - близо ( на почти всеки ъгъл)
   - евтино ( пратка до 2 кг - около 4.20 лв - ориентировъчно, допълнително куриерът начислява процентни такси за наложен платеж и застраховка на пратката по обявената и стойност). За предварително заплатени пратки (по банка, Изипей, Ипей) не се начислява такса наложен платеж.
Може да проверите цената на доставка на вашата пратка с тарифния калкулатор ЕКОНТ: http://www.econt.com/tariff-calculator/
Списък на офисите на ЕКОНТ и график на обслужване на населени места без офис на ЕКОНТ: http://www.econt.com/offices/
Поръчки на обща стойност 500 и повече лева се заплащат предварително на каса Изипей/Б-пей или онлайн в системата на Ипей, с кредитна или дебитна карта или по банков път.
Поръчки на нелоялни клиенти (които умишлено не получават своите пратки и не заплащат куриерските разходи за тях) по преценка на Промоклуб БГ се заплащат предварително на каса Изипей/Б-пей или онлайн в системата на Ипей, с кредитна или дебитна карта или по банков път. 
Всяка пратка на Промоклуб БГ е застрахована и се изпраща задължително с безплатна опция "Преглед и тест" преди заплащане. Куриерска служба Еконт Експрес е задължена да осигури условия и време за преглед и тест на всяка стока (доколкото това е възможно). При констатация на фабричен дефект дефектната стока се връща за сметка на Промоклуб БГ. При констатация на транспортна щета по вина на куриера на място се изготвя протокол за рекламация и клиентът не заплаща стойността и транспортния разход. Рекламация на стоки, получени от клиента без ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ преглед и тест НЯМА да бъдат уважени. По изключение Промоклуб БГ може да уважи такава рекламация единствено ако специална експертиза може еднозначно да потвърди фабричен/производствен дефект. Процедурата "Преглед и тест" преди заплащане е единствената защита от измама за изпращач и получател при сделка от разстояние, при която куриерът се явява доверен свидетел на обстоятелствата при получаване.

Препоръчани оферти