Вашата количка
Нямате артикули в количката.

Луксозен подаръчен СПА микс от 10 модела ръчни глицеринови сапуни 70 гр.

Продуктов код: # 706 няма наличност добави в любими
Луксозен подаръчен СПА микс от 10 модела ръчни глицеринови сапуни 70 гр. - шоколад, амбра, боровинка, лимон, краставица, ориз, ванилия, лилиум, зюмбюл, смокиня
Цена: 44.00 лв. 15.39 лв. -65%
Описание

Големи и ароматни- ръчно изработените глицеринови сапуни NBProducts ексфолират и хидратират кожата възстановявайки и подхранвайки те я подмладяват. Сега микс от 10 луксозно окрасени и опаковани броя от 70 гр. ще ти струват 14.90 лв вместо 40 лв.  Промоцията важи за микс от 10 броя- 10 модела с различни аромати и свойства 70 гр.+/-10%  първокласни ръчно изработени глицеринови сапуни Natural Beauty Products- Амбра, шоколад, боровинка, лимон, краставица, ориз с лотус, кокос, лилиум, зюмбюл, бамбук с маслина. Ароматът на глицериновия сапун изпълва околното пространство с фантазия и настроение а специално подбраните му съставки обгрижват и най-претенциозната кожа придавайки и еластичност  и свежест. 

Лилиум- нежен глицеринов сапун с бадемово масло и топъл чувстен аромат. Предназначен за деликатно почистване, овлажняване и подхранване на кожата. Прави я по-мека и еластична. Подходящ за всеки тип кожа. Да не се излага на пряка светлина и топлина. Без консерванти и антиоксиданти. Клинично тестван.

Амбра- Силен завладяващ ориенталски аромат, обогатен с какаово масло, подпомага за премахване на умората и напрежението. Овлажнява кожата и подобрява нейната структура. Подходящ за суха и чувствителна кожа. Нанася се на мокра кожа и се измива обилно с вода. Без консерванти и антиоксиданти. Клинично тестван. 

Краставица - Ултра увлажняващ глицеринов сапум с екстракт от краставица. Хидратира и омекотява кожата. Подходящ за всеки тип кожа. Нанася се на мокра кожа и се измива обилно с вода. Без консерванти и антиоксиданти. Клинично тестван. 
Шоколад и какао- сапун с изискан аромат на какао и парченца шоколад. Успокоява и освежава уморената и стресирана кожа. Един от най-добрите природни ексфолианти.Подходящ за суха и нормална кожа.

Лимон- глицеринов сапун със свеж лимонов аромат и екстракт от лимон. Вградената луфа притежава микромасажно действие и отстранява мъртвите клетки. Подобрява кръвообръщението и спомага за отделянето на токсини от организма. Помага ефективно в борбата с целулита. Подходящ за всеки тип кожа.

Боровинка - Глицеринов сапун с екстракт от боровинка, рициново масло и маково семе. Почиства и нежно ексфолира. Подобрява липидния слой на кожата. Подходящ за чувствителна и проблемна кожа. Нанася се на мокра кожа и се измива обилно с вода. Без консерванти и антиоксиданти. Клинично тестван.
Зюмбюл- глицеринов сапун с изтънчен и нежен аромат на зюмбюл предназначен за нежно измиване на кожата. Съдържа масло от гроздови семки което е мощен антиоксидант и се бори с действието на свободните радикали. Подходящ за всеки тип кожа. Нанася се на мокра кожа и се измива обилно с вода. Без консерванти и антиоксиданти. Клинично тестван.  

Кокос- глицеринов сапун с приятен аромат на кокос, обогатен с кокосово масло и стърготини за нежно почистване и ексфолиране. Кожата става по-мека и гладка. Подходящ за суха и нормална кожа. Нанася се на мокра кожа и се измива обилно с вода. Без консерванти и антиоксиданти. Клинично тестван.   

Ориз с лотос - Сапун с изискан аромат на лотос и екстракт от ориз. Успокоява и освежава уморената и стресирана кожа. Подобрява елсатичността и. Подходящ за суха и нормална кожа. Нанася се на мокра кожа и се измива обилно с вода. Без консерванти и антиоксиданти. Клинично тестван. 

Бамбук и маслина - със свеж аромат и маслиново масло, сапунът приятно тонизира, освежава кожата и подобрява настроението. Маслиновото масло отлично защитава сухата и чувствителна кожа от агресивното действие на околната среда. Подходящ за суха и чувствителна кожа. Нанася се на мокра кожа и се измива обилно с вода. Без консерванти и антиоксиданти. Клинично тестван. 
 

X

Обща оценка

Потребителски отзиви

Мариана Стефанова

Често има нови неща, които ме изненадват и с удоволствие си поръчвам.

Г-н Росенка Дачев

Получих качествени стоки, с бърза и точна доставка

Станислава Йотова

Страхотни продукти, високо качество и бърза доставка 🙌🙌🙌

станислава ставрева

Голям избор от цветове, качествени стоки на страхотни цени.

Мара-антоанета Йоткова

Dovolna sum.

Илчо Дачев

Точно и бързо. Поздравления

ВЕРА ИЛИЕВА

Ползвам продуктите вече месеци и не мога да бъда по-доволна.

Василена Георгиева

Най-доброто място за всички нужди от ВИК материали!

Кирил Попов

100⭐

Милица Стоянова

Вие сте най-великият сайт, моите родители и приятели са ви най-страстните фенове.

1051 Отзива за Луксозен подаръчен СПА микс от 10 модела ръчни глицеринови сапуни 70 гр.

Оценка от клиенти
5
88%
4
10%
3
1%
2
0%
1
0%
Може да видите още
Други подобни продукти