Вашата количка
Нямате артикули в количката.

Висок клас FM авто аудио трансмитер M1 с 2xUSB, BT, AUX, TFT слот, 12V/24V, HANDSFREE

Продуктов код: # 6258 в наличност добави в любими
Висок клас FM авто аудио трансмитер M1 с 2xUSB, BT, AUX, TFT слот, 12V/24V, HANDSFREE
Цена: 45.65 лв. 21.89 лв. -52%
Описание

Висок клас FM авто аудио трансмитер M1 с 2xUSB, BT, AUX, TFT слот, 12V/24V, HANDSFREE. M1 е нов модел, висококачествен Bluetooth FM трансмитер / MP3 Плейър / Хендс Фрий / Зарядно за автомобил (Wireless Bluetooth Music Handsfree MP3 FM Transmitter Car Charger).

Изключително удобно и полезно устройство, което чрез вградения Bluetooth модул позволява да възпроизвеждате музика директно от Вашия смартфон или таблет. Вграденият микрофон Ви позволява да използвате устройството като Хендс-фрий устройство (Handsfree) при шофиране. Освен през Bluetooth можете да свържете Вашето смарт устройство или MP3 плейър чрез AUX интерфейс. Също така може да възпроизвежда музика от MicroSD карта или USB флашка във файлови формати MP3 и WMA.
Устройството има и 2 USB изхода (5V, 2.1А) за зареждане на смартфон, таблет.
За размерите на устройството - моля разгледайте снимките - посочени са.

Спецификации:
1. Поддържа блутут хендс фрий (hands-free) за телефонни разговори;
2. Поддържа технология за намаляване на шума (CVC) за оптимално качество на звука;
3. Поддържа MP3/WMA/FLAC файлови формати за възпроизвеждане на музика от USB флашка или MicroSD карта памет;

Тегло: 86g
Цвят: Black
Bluetooth version: V3.0+EDR
Frequency: 2.402-2.480GHz
Sensitivity: -42db +/-3db 360
Voltage: 5V +/-0.5
Working current: 45mA(max)
Standby current: 25mA(max)
Effective distance: 5m
RF output: 4dBm

Съдържание:
1x Bluetooth Car FM transmitter


Кратка инструкция: Намерете в радио обхвата FM честота, незаета от станция, изберете с точност до една десета 0.1MHz, не 0.15, трансмитерът модулира през 0.1MHz. Включете трансмитера в запалката. Натиснете бутон CH кратко еднократно, надписът 88MHz ще замига, т.е. честотата на излъчване е готова за нагласяне.  Със стрелките местите излъчваната честота с 0.1MHz нагоре или надолу по FM скалата докато достигнете нагласената на радиото на колата ви. Трансмитерът вече е на честотата на радиото ви. С бутона M местите използвания източник на сигнал - micro SD картата от слота на трансмитера, USB флашка от гнездото на трансмитера, Блутут връзка с телефона или LINE IN - връзка с аудио кабела от комплекта от телефона или друго устройство. Трансмитерът изпраща аудио сигнала през свързаната радио честота и сигналът достига до радиото на колата. Това е...

Ревю на търговеца: Тествахме за вас изделието. Трансмитерът е с чудесен дизайн. Както може да се очаква в почти 90% от случаите трябва да се погрижите гнездото на запалката да е изправно, за да се осигури устойчивост на трансмитера, да не се клати и да не прекъсва електрическият контакт. За съжаление най-работещият вариант е или запалката да е нова (не е сложно да се монтира нова запалка зад кората), или с внимателно намотана лента изолирбанд около трансмитера да осигурите плътно пристягане на трансмитера в гнездото на запалката. Оттам насетне употребата е повече от лесна и удобна. Може да сложите и карта памет, и флашка, пълни с любимата ви музика и да плейвате MP3ки до безкрай. Също и чрез блутуда на телефона или лаптопа. Не сме тествали възможността за разговор, но по наше мнение няма как да се очаква добро каество на аудио разговор от толкова ниско бюджетно изделие. Дори и специалните кар кит-ове за разговори дават задоволително качество на разговора. Няма как да се очаква от FM transmiter. А и не това е основната му цел. Т11 е един от най-сполучливите FM Траннсмитери напоследък по мнение на екипа на Пормоклуб.

 

X

Обща оценка

Потребителски отзиви

Адриан Калтушев

Превазходно 👍👍👍

Лета Димитрова

Много смислена игра за буквите. Супер забавление за детето

Менко Луланков

Nai GOLEMITE!

Дениславена Васовa

⭐⭐👌💯

Нигрита Габровска

Препоръчвам горещо

Митко Иванов

Абсолютно препоръчвам

Линда иванова

Благодаря за бързото и коректно обсбужване.

Пенка Станкова

И за нас бедните хора се намери сайт с хубави продукти, които можем да си позволим. Благодаря ви, че някои мисли за нас.

Лилянка Васовa

Намирам неща от които дори не знаех че се хуждая. Благодаря ви за страхотната селекция от продукти!

Елко Бедринов

Бъдете все така коректни, това Ви прави толкова предпочитани, нямате равни!...

1051 Отзива за Висок клас FM авто аудио трансмитер M1 с 2xUSB, BT, AUX, TFT слот, 12V/24V, HANDSFREE

Оценка от клиенти
5
88%
4
10%
3
1%
2
0%
1
0%
Други подобни продукти