Вашата количка
Нямате артикули в количката.

Шпионска камера, скрита в луксозен Химикал BUSINESS PORTABLE RECORDER 6

Продуктов код: # 4473 няма наличност добави в любими
Скрита камера тип Луксозен Химикал BUSINESS PORTABLE RECORDER 6
Цена: 68.20 лв. 36.47 лв. -47%
Описание

Скритата камера тип Химикал ще ви помогне да правите видеозаписи в HD качество с резолюция 1280 x 960, без никой да забележи, и ще осигури висока разделителна способност на детайлите в клипа. Също така артикула може да записва аудио и да прави снимки едновременно с резолюция 3840 x 2880 p.
Презареждаща та се батерия гарантира до 1.5 часа непрекъсната работа
Камерата поддържа MicroSD карта до 16 GB ( не е включена в комплекта)
Камерата, скрита в напълно функционираща и небудеща подозрение химикалка, Ви дава възможност да записвате аудио-видео файлове в AVI формат с висока резолюция 1280х960 пиксела и 30 кадъра в секунда.Ако включите химикала на детектор за движение вие ще имате записи, само когато пред камерата се появи някой. За да прехвърлите направените записи на компютъра си не е необходимо да инсталирате никакви драйвери. Устройството се разпознава автоматично от всички операционни системи от Windows 2000 нагоре. По този начин можете да използвате химикалката като флашка. Презареждаемата литиево-йонна батерия дава около час и половина непрекъсната работа на скритата камера.

За да сверите датата създавате текстов документ с наименование time.txt в него трябва да запишете годината и датата в следният ред:
2014.04.22 11:22:00
Ако не желаете да се показва часа накрая добавяне N (нато NO = НЕ, да не се показва)
2014.04.22 11:22:00 N
Така попълненият текстов файл го поставяте в главната директория и при следващото пускане на камерата ще се свери часовника и ще се изтрие файла.

X

Обща оценка

Потребителски отзиви

Др. Пано Пикянски

Дъщеря ми е обсебена от Маша и това беше перфектната добавка към нейната колекция. Обожава куклата и е щастлива и аз съм щастлив, защото цената е супер 😁

ТОТКА КОРИТАРОВА

Изключително любезен екип от професионалисти. Компетентно обслужване и много бърза доставка! За втори път се доверяваме на услугите им и смело мога да кажа,ЧЕ СТЕ ЛЮБИМИЯТ МИ МАГАЗИН

Г-н Чоню Чуканов

Искам да благодаря на страхотния екип за направената поръчка от мен. Изключително прецизни в работата си и много коректни. Поръчката ми пристигна на време както ми бяха казали. С Удоволствие ще пазарувам отново с тях. Не се колебайте, постъпете разумно и им се доверете напълно, няма да съжалявате..

Г. П.

Много ме зарадвахте отново редовно пазарувам от вас и ви препоръчвам на всички💖💖💖💖💖

Атина Пъчкова

Имам малка сладкарница и тук открих страхотни продукти който олесняват работата ми максимално. Препоръчвам от първо лице.😁😁😁💯💯💯

Кочо Рангелов

Всичко е поднесено с грижа и лично отношение. Така се прави.

Тема Бележкарска

Уникални сте!!! 👍👍

Златин Петров

Без съмнения ще ви препоръчвам на всеки. Уникални сте 👌👌👍👍

Маргарита Костадинова

С удоволствие препоръчвам тези играчки на всеки родител!

Менко Луланков

Nai GOLEMITE!

1051 Отзива за Шпионска камера, скрита в луксозен Химикал BUSINESS PORTABLE RECORDER 6

Оценка от клиенти
5
88%
4
10%
3
1%
2
0%
1
0%
Други подобни продукти