Вашата количка
Нямате артикули в количката.

Вибриращ колан за отслабване VIBROACTION

Продуктов код: # 3990 няма наличност добави в любими
Вибриращ колан за отслабване VIBROACTION
Цена: 71.50 лв. 37.29 лв. -48%
Описание

Vibroaction-Вибриращ колан за отслабване , който вибрира и по този начин подобрява кръвообращението, разбива мастните клетки ипремахва целулита, стяга мускулите, тонизира кожата и стопява килограмите. Този Вибриращ колан за отслабване Vibroaction е изключително лесен за употреба и е подходящ за всяка област на тялото: седалище, корем, гръб и др. Едно от големите му предимства е, че елиминира натрупаните килограми лесно и бързо. Времето, което Ви е необходимо за видими резултати са само няколко минути на ден. С него ще отслабнете, без да се налага да се подлагате на изтощителни диети, при това може да го използвате, където и когато пожелаете: в комфорта на вашия дом или докато вършите ежедневните си задачи. Коланът е с дистанционно управление с няколко режима за избор. Той е с мощност12W, дължината му е  125 см. и се захранва от електрическата мрежа. Вибриращ колан за отслабване е един наистина ефикасен колан за отслабване доказал се на пазара за последните няколко години. 

X

Обща оценка

Потребителски отзиви

Мариана Радкова

Напълно препоръчвам този сайт.

Вула Пръндачка

Благодаря ви за много бързата доставка. Продуктът е красив и с много добро качество. Благодаря ви много и ви желая много доволни клиенти.

Харитон Костов

Успех и милиони продажби от мен!

Кирилка Петкова

Понакога нещата идват по-бавно, но си струва...

ДИМИТЪР КЕРЕЗОВ

Страхотни професионалисти, бързи, креативни и коректни.

Иванка Минева

Коректност и бързина. Нямам забележки.

Кьнина Йоткова

Мъжа ми беше много щастлив и впечатлен когато му подарих този комплет и пристигна точно на време за рождения му ден. Благодаря ви!🙌

Орце Римпопов

Много качествени продукти! Ще купим отново

Мария Иванова

Невероятно качество и бърза доставка

Столетка Първанова

КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ. РАЗМЕРИТЕ СЪВПАДАТ. СИГУРНО ЩЕ ПОРЪЧАМ ОТНОВО. БЪРЗА ДОСТАВКА. ВИЕ СТЕ ПОСТОЯННО ИНФОРМИРАН ЗА МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА ПАКЕТА.

1051 Отзива за Вибриращ колан за отслабване VIBROACTION

Оценка от клиенти
5
88%
4
10%
3
1%
2
0%
1
0%
Други подобни продукти