Луксозна HiFi блутудна аудио система HOPESTAR-A3- идеална за усилване звука на телевизора

Луксозна HiFi блутудна аудио система HOPESTAR-A3- идеална за усилване звука на телевизора
Първокласен дизайн и материали -
   Нежна кадифена задна повърхност
   Мека гума на поставната повърхност
   Красив плътен мрежест плат отпред
   2 странично разположени субуфера- баси
   4 предно разположени средни говорители
   2 предно разположени високочестотни говорители 
Вградена LiIon Polymer батерия 7.4V/2400mAh 4-5 часа работа в зависимост от натоварването

Свързаност:
Безжично - блутут 2.1+ESR до 10м
Слот за карта памет microSD
USB port за flash memory (флашка)
AUX - вход Line in с кабел с 2.5мм аудио жак
Изходна мощност 25W
Реална музикална мощност RMS 10W
Честотна лента 100Hz-18kHz
Вградени средни високоговорители: Ф57mm 2.3Ом 10W
Захранване с USB-microUSB кабел 5V
Сензорният кръг VOLUME за усилване и намаляне на силата на звука работи с прокарване на пръст по окръжността в посока на часовниковата стрелка за усилване и обратно за намаляване.

Вграден микрофон позволява приемане на входящи разговори и водене безжично (при свързан с блутут телефон)
В комплекта:
  1 бр. аудио система HOPESTAR-A3
  1 бр. захранващ кабел USB-micro USB (без зарядно)
  1 бр. аудио кабел 2.5мм жак-жак 
 

Търговска гаранция: 12 месеца

110.00 лв. 69.90 лв.

Промоклуб БГ изпраща с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ всички поръчки на стойност над 100 лв. Срокът за доставка е 1-3 работни дни. Ние не разполагаме с магазин, който да посетиш. Това е разход, с който не искаме да оскъпяваме ТВОИТЕ стоки. Вместо това ние разполагаме с нещо по-добро: над 2500 офиса на куриерска служба Еконт, в които може да получиш своите поръчки с една доставка, да ги прегледаш и тестваш преди да заплатиш. Избери удобния за теб офис на Еконт и получавай пратки:
   - бързо (на следващия ден след изпращането)
   - лесно (по име или телефонен номер)
   - близо ( на почти всеки ъгъл)
   - евтино ( пратка до 2 кг - за 3.40 лв - ориентировъчно, допълнително куриерът начислява процентни такси за наложен платеж и застраховка на пратката по обявената и стойност). За предварително заплатени пратки (по банка, Изипей, Ипей) не се начислява такса наложен платеж.
Като наш клиент ти получаваш 18% отстъпка от тарифите за доставки на куриера за всички поръчки под 100 лв или до твой адрес:
Тарифен калкулатор ЕКОНТ: http://www.econt.com/tariff-calculator/
Списък на офисите на ЕКОНТ и график на обслужване на населени места без офис на ЕКОНТ: http://www.econt.com/offices/
Поръчки на обща стойност 500 и повече лева се заплащат предварително на каса Изипей/Б-пей или онлайн в системата на Ипей, с кредитна или дебитна карта или по банков път.
Поръчки на нелоялни клиенти (които умишлено не получават своите пратки и не заплащат куриерските разходи за тях) по преценка на Промоклуб БГ се заплащат предварително на каса Изипей/Б-пей или онлайн в системата на Ипей, с кредитна или дебитна карта или по банков път. 
Всяка пратка на Промоклуб БГ е застрахована и се изпраща задължително с безплатна опция "Преглед и тест" преди заплащане. Куриерска служба Еконт Експрес е задължена да осигури условия и време за преглед и тест на всяка стока (доколкото това е възможно). При констатация на фабричен дефект дефектната стока се връща за сметка на Промоклуб БГ. При констатация на транспортна щета по вина на куриера на място се изготвя протокол за рекламация и клиентът не заплаща стойността и транспортния разход. Рекламация на стоки, получени от клиента без ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ преглед и тест НЯМА да бъдат уважени. По изключение Промоклуб БГ може да уважи такава рекламация единствено ако специална експертиза може еднозначно да потвърди фабричен/производствен дефект. Процедурата "Преглед и тест" преди заплащане е единствената защита от измама за изпращач и получател при сделка от разстояние, при която куриерът се явява доверен свидетел на обстоятелствата при получаване.

Препоръчани оферти