Вашата количка
Нямате артикули в количката.

Енергийна дихателна практика Акалеа - изживяване, пробив, реализиране на намерение- 3 юли

Продуктов код: # 2925 няма наличност добави в любими
Енергийна дихателна практика Акалеа - изживяване, пробив, реализиране на намерение
Цена: 66.00 лв. 38.50 лв. -42%
Описание

3 юни 2018 г, ул. Хан Аспарух 52, София, 19.30-22.00 ч. За контакт : 0878 223 472
Да сбъднем мечтаният живот със собствените си ресурси, с лекота, радост и щастие!Използваме силата на дишането, която я владеем от момента на раждането си. И също така магичен коктейл от енергия от източника, и различни техники, за да насочим съзнанието ни към точният ресурс, който имаме в нас, за да случим в живота си конкретно намерение. Променяме изцяло енергийното, вибрационното и състоянието на съзнанието си и то само за 2 часа. Практиката е подходяща за всички, които искат да случват намеренията в живота си с лекота и яснота! Практиката помага да изградим необходимата вибрационна честота и енергия в себе си, така че да привлечем в живота си конкретната събитийност, която сме възнамерили. Това се случва като по време на практиката освободим енергийните си блокажи и раздвижим с нова сила енергийните си центрове и променим вибрацията си.
           Дишането е самият живот! Животът започва с първата глътка въздух и приключва с последното дихание! И начинът, по който живеем е начинът, по който дишаме! Когато сменим дихателния модел, сменяме и моделите, по които живеем, променяме собствената си реалност. Също така следваме следния принцип - в живота във всеки един момент имаме ситуация, спрямо тази ситуация  имаме преживяване, спрямо това преживяване изпитваме емоция, а всяка една емоция ни вкарва в конкретен дихателен модел.  Различните емоции прилепват към определен дихателен модел. Чрез A-Breathing ние ОБРЪЩАМЕ процеса, освобождаваме се. Сменяме начина на дишане, което променя емоцията, което променя преживяването, което променя ситуациите в живота ни. Освобождаваме съзнанието си, успокояваме се, влизаме в баланс, много по-лесно може да останем наблюдател и да видим други гледни точки за ситуации, които до този момент не сме разрешили.
           Практиката е насочена към работа с конкретно намерение, с цел реализирането му в реалността.
Ние сме програмируеми същества. Живеем спрямо "програми" и вярвания, с които сме обусловени още преди нашето раждане, а и след това до ден днешен. Ние правим ежеминутни избори по-голямата част, от които не съзнателно. Всъщност в голяма част от времето ние не избираме, което пак е избор :-) и в повечето време основно реагираме на действителността и се превръщаме в доброволни жертви вместо да използваме креативноста си и да създаваме Ние Нашата Собствена Реалност - съзнателно и целенасочено. Реалност, в която изграждаме себе си по свой съзнателен избор.
          Необходимо е да сте с удобни дрехи, най-добре е да си носите екип, може да се преоблечете и на място. Постелки са осигурени на място, който иска може да си носи одеалце за завиване. Може да си вземете и допълнителна лека горна дреха, за тези които обичат да им е по-топло. Добре е да не сте хапвали нищо непосредствено преди това. Ще има лека почерпка след дихателната практика. Добре е да дойдете навреме, за да се приготвите и да заемете мястото си и да се настроите за практиката.

Повече за дихателната практика: FB страница
Събитие: ивент

X

Обща оценка

Потребителски отзиви

Яблен Катъров

Поръчаните продукти са с високо качество👏

Б. Пондьов

Brutalno dobri PREPORACHVAM👍👍

Нанко Мостаков

Става, качеството е добро

Катерина Димова

Доволна съм, добро обслужване, добри цени, хубаво качество. Пак ще поръчвам

Николай Димитров

Куфарът е идеалният избор за всеки пътник - лек, удобен и стилен! Пътуването ми стана още по-приятно! 🛄💼

Виктория Георгиева

Зарадваха ме с интелигентни решения за ежедневието!

Адриан Калтушев

Превазходно 👍👍👍

Васенка П.

❤️❤️❤️❤️❤️ уникалнии❤️❤️❤️❤️❤️ много ми хареса пратката, с нетърпение очаквам следващата❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Василена Георгиева

Най-доброто място за всички нужди от ВИК материали!

Кармен Токова

Като ваш редовен клиент силно препоръчвам, имате по нещо за всеки, правилната дума е перфектни💖💖💖

1051 Отзива за Енергийна дихателна практика Акалеа - изживяване, пробив, реализиране на намерение- 3 юли

Оценка от клиенти
5
88%
4
10%
3
1%
2
0%
1
0%
Може да видите още
Други подобни продукти