ТОП ЦЕНА: нова виртуална 3D реалност с очилата VR BOX за твоя смартфон и дистанционно управление в комплекта


Изгаряща оферта ТОП ЦЕНА: нова виртуална 3D реалност с очилата VR BOX за твоя смартфон и дистанционно управление в комплекта
-69%
19.99лв. нова цена
65.00 стара цена
Купи сега
VR е съкращение за Виртуална Реалност. Тезиочила превръщат вашият телефон в голям 3D екран където и да сте. Очилата са изработени от ABS, сферични лещи и са напълно екологично чисти. Разстоянието между телефона и лещите може да се регулира така, както и разтоянието между самите лещи, за да подхождат на хора с различни визии. Удобно е да се използват за гледане по всяко време и навсякъде няма значение дали седите, лежите или сте в самолета например. Няма да чувствате умора и замайване дори да използвате очилата за дълго време. 3D картината е с много добро качество и дава страхотно чувство, все едно сте в кино. Размера им е малък и са много лесно преносими. 3D  очилата са специално проектирани, за да разширят картината на вашия мобилен телефон и да ви дадат прекрасно 3D изживяване. 
Перфектно съвместими с повече от 90% от различните модели мобилни телефони в диапазона на размера.
Подходящ е от 4.7 до 6 инчов мобилен телефон.

Характеристики:
фокусно разстояние: 70-75mm диаметър: 42 милиметра
FOV: 70 градуса
Регулируем обхват: 65-75mm
Междуочното разстояние: 58-72mm
Цвят: бял
Размер: 20 * 11 * 13см
Тегло: 550 гр
3D очилата за виртуална реалност са проектирани за смартфони с дисплей между 4.7' и 6' инча. Ако смартфонът ви е с Android, версията трябва да е по-нова от 4.1. Необходимо е да изтеглите безплатно допълнително специално разработени за Cardboard приложения от Google Play. Ако сте с iPhone ще трябва да изтеглите приложение "Cardboard" от App Store. 

Условия за ползване

Ваучерът важи за един брой Нова виртуална 3D реалност с очилата VR BOX за твоя смартфон заедно със дистанционно управление в комплекта. Продуктът може да се получи в офис на куриерска фирма ЕКОНТ или да се поръча доставка до адрес на клиента. Доставката се заявява в процеса на поръчка на ваучер като се уточняват имена и телефон на получател, както и адресът за доставка (или конкретен офис на Еконт). Доставката се извършва за 1-2 работни дни и се заплаща по следните промо тарифи:
БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт за поръчки на обща стойноста над 100 лв.
Всички други доставки се осъществяват с 25% отстъпка от тарифата на куриерска фирма Еконт:
До офис на Еконт:ТУК
До адрес на клиента: ТУК
Виж всички офиси на Еконт: ТУК
Пример: Пратка с тегло до 1 кг и наложен платеж 10 лв. -50 лв. се таксува до офис на Еконт 3.26 лв. - 3.70 лв.
Пример: Пратка с тегло до 2 кг и наложен платеж 10 лв. -50 лв. се таксува до офис на Еконт 3.57 лв. - 4.00 лв.
Промоклуб застрахова всяка пратка и предлага БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД И ТЕСТ преди заплащане.
Застраховката при транспортни щети ВАЖИ САМО при преглед в офиса на куриера ПРЕДИ получаване на пратката.
* При поръчка на повече стоки, всички продукти се обединяват в една доставка.
** В случай, че избраната стока не е налична, времето за доставка може да се увеличи, като получателят ще бъде уведомен своевременно.

Предоставено от

promoclub.bg

promoclub.bg е твоят онлайн магазин с максимални отстъпки и минимални цени. Стоките са с гарантиран произход, качество и гаранционна и извънгаранционна поддръжка. Нашият екип ще намери търсената от вас стока, ако е налична в нашите и тези на доставчиците ни в страната и извън страната складове и ще ви направи оферта за доставка на най-добрата за Българския пазар цена.
Адрес София
Работно време Понеделник-петък: 9.00-18.00 ч.
Телефон 0878 50 40 74
Мобилен 0878 50 40 75
E-mail info@promoclub.bg
WEB promoclub.bg
Facebook https://www.facebook.com/promoclub.bg?ref=hl