Най-ниска цена за ZERONA в света! Преоткрий мечтаната си фигура за 2 седмици с високотехнологичния студен лазер Zerona и пакет от 6 процедури на УЛТРА промо цена


Изгаряща оферта Най-ниска цена за ZERONA в света! Преоткрий мечтаната си фигура за 2 седмици с високотехнологичния студен лазер Zerona и пакет от 6 процедури на УЛТРА промо цена
-50%
450.00лв. нова цена
900.00 стара цена
Плати сега 20.00лв.
Уморени ли сте от борбата с килограмите? Гледате ли сутрин кантара, огледалото с омраза? О, да!
Край с диетите! На помощ идва най-високотехнологичниет медицински скенер- лазерът Zerona! БЕЗ МЪКИ, БЕЗ БОЛКА, БЕЗ ДИЕТИ! Зерона ще изцеди мастните тъкани за 2 седмици и 6 процедури. Сега на УЛТРА промо цена в Кави Студио Зерона Център
                                         
Zerona е лазер, атакуващ мазнините в тялото, топящ между 7 см и 9 см в рамките на две седмици само с шест процедури. Напълно безопасно и ефективно отслабване, без хирургическа намеса, болка и възстановителен период. Представи си какво ще постигнеш със 12 процедури! Питате се какво е това новo чудо на техниката и как точно работи? Zerona е нискоинтензивно лазерно устройство, специално разработено за корекция на фигурата и намаляване на обиколката в определени зони на тялото - талия, бедра, ръка и гуша. Апаратът работи на принципа на фотохимията, като лазерното излъчване се използва за ускоряване на естествените процеси в клетката. С помощта на Zerona е възможно да се въздейства на всяка част от тялото с подкожни мастни отлагания. Какво се случва с мазнините? Електромагнитните вълни на Zerona проникват на до 2-3 см под кожата, което позволява да се включи каскадния процес на реакция на мастните клетки, т.е. ефектът на доминото. Някои от свободните мастни киселини се използват като гориво и допълнителна енергия за организма, остатъкът попада в черния дроб където ще се окисли или ще премине през повторна обработка за складиране.
Нужни са само 6-12 процедури от по 40 мин. всяка за дълготраен ефект, като още на четвъртата се забелязва драстично намаляване в сантиметри на зоните, които се третират с уреда. Разбира се, трябва да се спазват и някои указания, дадени ви от медицинското лице - минимум по 2 л. вода на ден, балансирана диета и няколко леки физически упражнения. Прекаляването с калоричната храна след процедурите ше компроментира значително ефекта от процедурите, затова бъдете внимателни към тялото си, за да ви отвърне то със същото.
Революционната технология на взаимодействието между лазерните излъчвания и тъканите, използвана в лазера Zerona, е открита преди 8 години. Уредът е представен в САЩ през 2009 г., ежедневно се използва в повече от 1000 клиники в САЩ и Евпопейския съюз.През 2010 година Управлението по надзора над медикаментите (FDA) одобрява Zerona като уред, който намалява обема на тялото.

Zerona - топи килограми, безопасно и ефективно средство за отслабване, без досадни диети и намесата на хирургически скалпел. Мастните клетки се освобождават от съдържанието си и се свиват, подобно на гъба изстискана от водата. Отделените течности и радикали се изхвърлят посредством отделителните мегханизми на тялото или се подлагат на вторична преработка в черния дроб. Приемането на повишени количества вода и умерена или засилена физическа активност много подпомагат тези процеси.


ВСИЧКИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА МЕДИЦИНСКИЯ ЛАЗЕР ЗЕРОНА
: ТУК
Условия за ползване

Ваучерът е с цена 20 лв и важи с доплащане от 430 лв на място (до пълната промо цена от 450 лв) за 6 процедури за извайване на силуета със СТУДЕН ЛАЗЕР ZERONA в Кави Студио Зерона Център за здраве и красота. Процедурите са с продължителност 40 мин всяка и се провеждат в интервал 48-72 часа между всеки две без прекъсване.
За записване на час : 0893 333 070.
Адрес на Кави Студио Зерона Център - гр. София, ул. Хан Аспарух 54 - партер
Работно време: Понеделник-събота 9.00-19.00 часа
Записан час за процедури се отменя поне 24 часа предварително. При необявено закъснение от 15 мин, ваучерът се счита за използван, а процедурата - за състояла се. Ние ценим времето на всички наши клиенти. Внимателен и прекрасно обучен екип от специалисти ще предложи на вашето внимание богат набор от висок клас козметични процедури:
1.Процедури за антицелулит и отслабване на тяло:
- Студен лазер ZERONA
- Ултразвукова кавитация
- Миостимулация на мускулатурата
- Лимфен дренаж чрез пресотерапия, инфраред терапия
- Масажи : отдрениращи, антицелулитни, релаксиращи, тонизиращи, рефлексотерапия, акупресура,
миопунктура, Боуен
- Bioline-Jato термална кал - Comfort Body SPA
- Bioline-Jato ocean force - терапия с морски водорасли, морски соли, минерали, ароматични есенции
Други процедури за тяло
- Детоксикация - йонна и нефритена
- IPL фотоепилация на всички зони
- Кола маска на всички зони
2.Основни процедури за лице:
- Ензимно почистване
- Основно почистване
- Терапии - основна грижа за кожата- хидратация, лифтинг ефект, подхранване, успокояване
3.Специфични процедури за лице:
- Primaluce – обновяваща и избелваща терапия с AHA и PHA 40% киселини, наноструктури
- Lifting Code - уникална терапия с моментален лифтинг и запълване на бръчки
- Reveillance - глобален антиоксидантен щит с RSC "Нова кожа"
- IPL фотоподмладяване
- IPL фотолифтинг
- IPL премахване на капиляри, акне, пигментации
- оформяне на вежди
4.Естетична дерматология:
- Филъри, ботокс, дермоконци
- Мезотерапия
- Пробиване на уши
5.Цялостно изграждане (удължаване) на мигли и поддръжка.

Предоставено от

Cavi Studio ZERONA център за здраве и красота

Cavi Studio ZERONA център е естетично студио, в което се извършват широк спектър процедури за подобряване здравето, тонуса и красотата на духа и тялото. Тук квалифициран и отдаден екип от специалисти се грижи за своите клиенти. Центърът разполага с единствения в България високотехнологичен студен лазер за редуциране на мастните тъкани и оформяне на контурите на американската фирма ЕРХОНИЯ. Друг апарат за борбa с наднорменото тегло и оформяне на тялото е CAVIX, на аржентинската марка ECLERIS, с който се извършват процедури ултразвукова кавитация. Тук се извършват още процедури по детоксикация, имуностимулация и миостимулация, с цел подобряване на метаболизма и тонуса, козметична фотоепилация, фотоподмладяване и др. За безопасността на процедурите се грижи квалифициран и опитен персонал, от който ще получите ценни съвети и препоръки за доброто ви здраве и форма. Ние сме и официален представител на WEBBER NATURALS SUPLEMENTS за България. Webber Naturals е най-голямата канадска компания, която произвежда широк асортимент от изследвани, надеждни и ефективни витамини, минерали, билкови лекарства и други здравословни добавки за цялото семейство.
Адрес София - център, ул. "Хан Аспарух" 54, партер /витрина, облепена с рекламни надписи на фирмата /
Работно време Понеделник-събота: 9.00-19.00 часа
Телефон 0893 33 30 70
E-mail cavistudiocentre@gmail.com
WEB WWW.ZERONA.BG
Facebook https://www.facebook.com/pages/CAVI-Studio-Centre/315431298542654