PROMOCLUB - Условия за ползване

ВНИМАНИЕ: снимките са информативни. В някои случаи може да не отразяват всички параметри на продукта (цветове, нюанси, пропорции, размери) с абсолютна точност. Текстовото описание дава точните параметри качества на стоките.
Изпращането на различни артикули с една доставка се осъществява когато са в една обща количка (поръчка). При генерирането на повече от една поръчка, особено в различни времеви интервали е възможно изпращането с отделни доставки. Промоклуб ще се опита да обедини поръчките ви в обща доставка, но не поема отговорност за такова обединяване.
Промоклуб БГ изпраща с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ всички поръчки на стойност над 100 лв. Всички поръчки до адрес или на стойност под 100 лв се изпращат с куриерска такса с 15% отстъпка от тарифите на Еконт (виж тарифата ТУК). 
Срокът за доставка е 1-10 работни дни (над 90% от поръчките ни се доставят до 3 дни). Ние не разполагаме с магазин, който да посетиш. Това е разход, с който не искаме да оскъпяваме ТВОИТЕ стоки. Вместо това ние разполагаме с нещо по-добро: над 2000 офиса на куриерска служба Еконт, в които може да получиш своите поръчки с една доставка, да ги прегледаш и тестваш преди да заплатиш. Избери удобния за теб офис на Еконт и получавай пратки:
   - бързо (на следващия ден след изпращането)
   - лесно (по име или телефонен номер)
   - близо ( на почти всеки ъгъл)
   - евтино ( пратка до 2 кг - около 4.20 лв - ориентировъчно, допълнително куриерът начислява процентни такси за наложен платеж и застраховка на пратката по обявената и стойност). За предварително заплатени пратки (по банка, Изипей, Ипей) не се начислява такса наложен платеж.

ВНИМАНИЕ: потвърдени от клиентите поръчки се изпращат максимално бързо. С потвърждаването на поръчката клиентът поема задължението да заплати всички куриерски разходи за транспортиане на пратка/ите дори и при евентуален отказ от получаване. Направените куриерски разходи са изцяло по желание на клиента и потвърдени от него при потвърждаване на поръчката.
 

Може да проверите цената на доставка на вашата пратка с тарифния калкулатор ЕКОНТ: http://www.econt.com/tariff-calculator/
Списък на офисите на ЕКОНТ и график на обслужване на населени места без офис на ЕКОНТ: http://www.econt.com/offices/
Поръчки на обща стойност 500 и повече лева се заплащат предварително на каса Изипей/Б-пей или онлайн в системата на Ипей, с кредитна или дебитна карта или по банков път.
Поръчки на нелоялни клиенти (които умишлено не получават своите пратки и не заплащат куриерските разходи за тях) по преценка на Промоклуб БГ се заплащат предварително на каса Изипей/Б-пей или онлайн в системата на Ипей, с кредитна или дебитна карта или по банков път. 
Всяка пратка на Промоклуб БГ е застрахована и се изпраща задължително с безплатна опция "Преглед и тест" преди заплащане. Куриерска служба Еконт Експрес е задължена да осигури условия и време за преглед и тест на всяка стока (доколкото това е възможно). При констатация на фабричен дефект дефектната стока се връща за сметка на Промоклуб БГ. При констатация на транспортна щета по вина на куриера на място се изготвя протокол за рекламация и клиентът не заплаща стойността и транспортния разход. Рекламация на стоки, получени от клиента без ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ преглед и тест НЯМА да бъдат уважени. По изключение Промоклуб БГ може да уважи такава рекламация единствено ако специална експертиза може еднозначно да потвърди фабричен/производствен дефект. Процедурата "Преглед и тест" преди заплащане е единствената защита от измама за изпращач и получател при сделка от разстояние, при която куриерът се явява доверен свидетел на обстоятелствата при получаване.
ПРОМО КЛУБ БГ ЕООД
0878 504074
[email protected]